ŠRU “VALPOVKA” Valpovo

24. 9. 2024.

08.09-2024. ŠRU “VALPOVKA” Valpovo je nastupila sa četri ekipe i svojila ukupno 10 medalja i 6 pehara! Na 49. Đakovačkim susretima uz sudjelovanje 19 ekipa, SENIORI su uvjerljivo zauzeli 1. mjesto sa samo 4 negativna boda , dok je drugoplasirana ekipa imala 11 negativnih bodova. Tako su ponovili rwzultat od prije 2 godine, kada su sa također 4 negativna bpda ostavili drugoplasirane sa na dvocifrenom rezultatu. Za to su osvojili veliki prijelazni pehar, te pehar u trajno vlasištvo. Hrvoje Arnaut sa ulovljenih preko 14 kg ribe, dobio je posebnu nagradu za 1. mjesto pojedinačno, kao i Dragan Strišković za 2. mjesto. Obadvojica su osvojili i zlatne medalje za 1. mjesto, a Branko Gazdić srebrnu medalju za 2. mjesto u sektorima. Na istom natjecanju nastupile su i SENIORKE u sastavu Katarina Pavlović, Sabnja Stić i Erika Kling, sa vođom ekipe Zlatkom Pačarić i u ovoj jakoj konkurenciji osvojile 12. mjesto.

Isti dan na vodi St.Drava u Bilju održano je završno kolo liga ŠRS OBŽ za kadete i juniore.

JUNIORI Matej Todorivić osvojio je zlatnu medalju, te pehar kao pobjednik lige. Matej Galinović srebrnu medalju za 2. mjesto, te pehar za 3. mjesto ukupno, a Deni Kovačević brončanu medalju za 3. mjesto i pehar za 2. mjesto ukupno.

Ekipa KADETA je osvjila 6. mjesto ekipno, a Teo Ivanović je bio 4., Petra Stanković 6., a Marko Balković 8. u svojim sektorima. Za osvojeno 2. mjesto ukupno od 11 ekipa, osvojili su pehar, te srebrne medalje.

Čestitamo !